Ceca Ražntaović, ovih dana najtraženija medijska ličnost u Srbiji, Uskršnje praznike provela je u svojoj vili u Ljutice Bogdana! Od oca je dobila prase, a sa decom je farbala jaja. Tokom vikenda Ceca je ugostila neke prijatelje u kući i u razgovoru sa njima otkrila neke detalje:

 - Čitala je po novinama da je počela da piše pesme i čak neke stihove. Rekla mi je da to nema veze sa istinom i da lažu i da nije nikada napisala ni jedna tekst pa ni taj koji se pojavio u novinama. Ona uopšte nema nemru da se bavi pisanjem tekstova kada je tu Marina Tucaković koja godinama radi za nju – otkriva njen blizak prijatelj.
 Da podsetimo prošle nedelje u javnosti je izašla informacija na koju su mnogi naseli a u kojoj se kaže kako Ceca piše autobiografske tekstove. Istina, Cecina biografija u mnogome je bila inspiracija za Marinu Tucaković ali Ceca za sve ove godine nije imala želju da piše pesme.

izvor: scandal.rs
Ceca se slobodno može pohvaliti da ima najviše fanova na facebook-u od svih ex-YU zvezda. Cecina stranica ima trenutno preko 300.000 fanova, a taj broj raste iz dana u dan. Ovo je još jedan dokaz da Ceca ima najviše fanova i na facebook mreži.

Ako još uvek niste "lajkovali" Cecinu stranicu na facebook-u, uradite to odmah! I naravno pozovite sve vaše prijatelje da vam se pridruže.

Imamo zadatak za vas, ako ste već "lajkovali" Cecinu stranicu onda ovaj link postavite na vašem wall-u/zid-u na facebook-u.

http://www.facebook.com/svetlanacecaraznatovic

Neka nas ima više!
Neka se zna ko je kraljica naše muzike :)

ceca-news
Paparaco magazina „Svet" uslikao je popularnu pevačicu prošlog petka kako sa svojom sestrom Lidijom Ocokoljić završava svakodnevne obaveze, pa je između ostalih posetila i grob svog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana na Novom groblju.

- Pre nego što joj kazna stupi na snagu, Ceca je rešila da završi sve obaveze koje neće biti u mogućnosti narednih osam meseci. Tako je sa svojom sestrom Lidijom prošlog petka obišla grob pokojnog supruga Željka, pa su njih dve veći deo dana provele na Novom groblju - navodi sagovornik Pressa blizak pevačici i dodaje.

- Ona je iskoristila prazničnu euforiju i lepo vreme da poseti grob svog muža, gde inače odlazi sa svojom decom kada joj je najteže u životu. Njoj je Željko uvek bio najveća podrška, i iako nije među živima, ona često odlazi na groblje jer tamo uvek pronađe mir i rešenje za sve probleme - zaključuje naš sagovornik.

izvor: pressonline.rs
Uprkos teškoj životnoj situaciji u kojoj se nalazi, folk zvezda Ceca Ražnatović slavi Uskrs kod kuće sa sestrom i decom, a kako se ne bi zamarala pripremom trpeze, za to se pobrinuo njen otac Slobodan Veličković!

On ove godine praznuje sa suprugom Mirom u Žitorađi, pa je odlučio svojim ćerkama i unucima da pošalje domaću hranu i ofarbana jaja.
- Ovogodišnje uskršnje praznike provodimo zajedno moja supruga Mira i ja. Zbog obaveza u Žitorađi, ne mogu u Beograd, međutim, preko prijatelja sam organizovao sve, tako da će Ceca, Lidija i moji unučići imati bogatu trpezu. Ispekao sam prase, jagnje, spremio ofarbana jaja, domaću hranu, sir, kajmak, i, naravno, kolače – kaže za „Alo!“ otac folk dive i dodaje:
- Skoro svake godine, kada su božićni i uskršnji praznici u pitanju, oni bi dolazili kod nas, a ako bi se nekada desilo da nisu u mogućnosti da dođu, onda sam im isto kao i ovoga puta sve spremio i poslao u Beograd – kaže Veličković.

izvor: Alo
Folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović juče se prvi put pojavila u javnosti nakon što je Više tužilaštvo 28. marta podiglo optužnicu protiv nje.

 Kurir je napravio ekskluzivne paparaco fotografije prilikom pevačicine posete kozmetičkom salonu „Holivud“ u Beogradu. Ona je stigla nešto posle 14 časova i na tretmanu se zadržala nepun sat. Naravno, sve vreme su je pratili telohranitelji.

izvor: kurir-info.rs
Iako će sudbina folk dive Svetlane Ražnatović biti odlučena na sudu za tri nedelje, pevačica nema razloga za strah bar kad je u pitanju njena karijera, jer joj je legendarni muzičar Oliver Mandić poručio da ne brine, te da za nju uvek ima pesme.

Naime, u razgovoru za naš list ovaj muzičar je prokomentarisao trenutno stanje u kojem se nalazi njegova vrlo bliska prijateljica, dodajući da će uvek biti tu za nju.
- Ceca je moja sestra. Bez obzira na to što ne planiram da snimam albume i da se bavim muzikom, kad je ona u pitanju, pesama mora biti. Da li će to biti jedna, dve ili više, stvar je dogovora. Ona zna da sam ja uz nju šta god da se desi i da zalužuje od mene samo najbolje - rekao je za naš list Mandić, nagovestivši time da za Cecu nema bojazni, pa čak i ako njen dugogodišnji poslovni saradnik Aleksandar Milić Mili bude ostao pri odluci da će raditi svoj, a ne njen album.

izvor: alo.rs
BEOGRAD – Svetlana Ražnatović sa radošću iščekuje uskršnje praznike i okupljanje porodice i prijatelja u nje­noj kući u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, priča za „Pravdu“ njen otac Slobodan Veličković, dodajući da je ovo sjajna prilika da njegova kćerka zaboravi na sve nedaće sa kojima se susreće poslednjih nedelja. Slobodan u Ži­torađu nestrpljivo iščekuje dolazak svoje supruge Mirjane s Kipra, sa kojom treba da se dogovori o detaljima pu­ta za Beograd i kupovini poklona za unuke.
– Evo, odmaram ovde u kući i čekam ženu da doputuje sa Kipra. Trebalo bi da se tradicionalno okupimo za Uskrs, ali čim Mira dođe sve ćemo se dogovoriti. Još nisam siguran da li ću zbog imanja i ja ići, ali najverovatnije ho­ću – kaže Cecin otac.

Kako dodaje, pevačica je dobro raspoložena, kao i njena deca Veljko i Anastasija, koji redovno idu u školu i po­hađaju časove.
– Dobro su svi. I deca i unuci. Sve je u najboljem redu, a unuci nemaju nikakvih problema u školi. Međutim, ne znam šta se dešava sa dogovorom o priznanju krivice, koji je Ceca napravila sa Tužilaštvom. Žena bi trebalo pred Uskrs da se vrati i tada ćemo znati sve.

Međutim, kako „Pravda“ saznaje od ljudi bliskih Svetlani Ražnatović, pevačica strahuje da li će sud prihvatiti njenu nagodbu sa Višim tužilaštvom.
– Ceca stalno razgovara sa advokatom o tome. Zabrinuta je zbog napisa u novinama i plaši se da li će to uticati na to da njen dogovor ne bude prihvaćen. Advokat je teši, govori joj da se sud ne upravlja novinarskim naslovima, ali joj to pruža slabu utehu.

Ipak, svesna da ne može učiniti Bog zna šta, Ceca je sada rešila da se u potpunosti posveti pripremama za Us­krs
– To je i njoj i deci omiljeni praznik. Spremila je posebne poklone za sve koji će joj doći tog dana, a odlučila je i da, do Uskrsa, ne razmišlja o svemu što je muči, prepusti sve advokatu i odmori živce, kako su je savetovali svi prijatelji.

izvor: pravda.rs
Svetlana Ražnatović će se u potpunosti posvetiti muzici tokom izdržavanja osmomesečne kazne i obradovaće svoje fanove novim albumom.

Svetlana - Ceca Ražnatović (38) za nekoliko nedelja počinje sa snimanjem novog albuma, saznaje Kurir iz izvora bliskih pevačici. Iako je u poslednje vreme ozbiljno razmišljala o napuštanju estrade, ona je ipak odlučila da snimi novi CD. Tekstove će joj i ovog puta pisati Marina Tucaković, koja je odlično poznaje, a za muziku će biti zadužen Aleksandar Milić Mili:

 - Imaće improvizovan studio u kući, a opremu će doneti iz svog studija, koji se nalazi u neposrednoj blizini televizije Pink. Marina uveliko radi na pesmama, a i Mili će se uskoro aktivirati. Sve svoje emocije, pozitivne i negativne, pretočiće u pesmu i ovo će verovatno biti jedan od najboljih albuma koje je uradila u karijeri dugoj četvrt veka. Ona se nada da će CD izaći na jesen - kaže za Kurir pevačicina prijateljica koja je želela da ostane anonimna.

 Ceca se, objašnjava ona, pomirila s činjenicom da će neko vreme morati da bude u kući, pa će kreativno iskoristiti taj period.

 Podsetimo, Ražnatovićeva je prethodni album „Idealno loša“ objavila u junu 2006, nakon čega je održala i koncert na Ušću, na kojem je okupila više od 100.000 obožavalaca. Ovo će biti njen 14. album.

 - Ponudila je tužilaštvu nagodbu samo da bi privela kraju dugogodišnju agoniju. Mesecima će biti u kući, ali sada zna kako će da iskoristi to vreme - kaže Cecina prijateljica.

izvor: kurir-info.rs
- Nagodba je moj veliki poraz. Nisam lopov i ne želim da to stoji u presudi. Ako treba da platim i što sam bila supruga Željka Ražnatovića Arkana, platiću, samo me ostavite na miru - rekla je pevačica tužiocu prilikom potpisivanja sporazuma o krivici, ekskluzivno otkriva „Alo!“.

Kako saznajemo, Svetlana Ražnatović nije predložila nagodbu, već je to učinilo tužilaštvo.
- Pozvali su je iz tužilaštva i rekli da dođe kod njih na razgovor. Ceca je u tužilaštvu odmah rekla kako neće da ide u zatvor i da ne žali pare, ali je postavila uslov da joj u sporazumu u priznanju krivice ne stoji da je ona prisvojila novac od kluba i da bude prikazana kao lopov. Tražila je da u presudi ne stoji da je uzela pare za sebe, već da je deo prihoda prikazala kao uplatu sponzora - kaže za naš list odlično obavešteni izvor blizak pevačici.
Prema njegovim navodima, Ceci je neko „odozgo“ obećao da će je država ostaviti na miru i da je bolje da plati, što je ona na kraju i prihvatila.

- Ja više ne mogu, hoću to da se reši. Ako treba da platim i što sam bila supruga Željka Ražnatovića Arkana, platiću, samo da me ostave na miru - rekla je pevačica tužiocu.
Naš izvor navodi da je „bilo natezanja oko nagodbe i da su joj tražili mnogo veće pare“, jer nije htela da se razvlači po suđenjima. Prema njegovim rečima, jedan od razloga što je prihvatila nagodbu jeste i neprijavljeno oružje koje je kod nje nađeno u akciji „Sablja“, zbog kojeg bi definitivno morala da robija.
- Nije mogla da se opravda da nije znala da za oružje, jer je po sporazumu o zaostavštini posle ubistva Arkana morala da bude upoznata da je ono u njenoj vili. Što se novca od prodaje fudbalera tiče, u istrazi se pojavila uplata od 1,5 miliona evra za koju je Ceca tvrdila da je prihod od sponzora a ne prihod kluba, što su tada potvrdili i neki veštaci. Međutim, tužilaštvo je insistiralo da je taj novac sporan, i nije odustalo od toga. Na kraju, Ceca je ipak prihvatila to kao osnovu nagodbe, a od tužioca je samo tražila da u presudi ne stoji kako je pokrala svoj klub i utajila porez. Na kraju je tu činjenicu tužilaštvo istaklo kao svoju veliku pobedu- navodi naš sagovornik blizak pevačici.
On otkriva da će Ražnatovićeva uzeti kredit od 1,5 miliona evra i da se već raspitala kod nekih banaka za uslove.
- Kao hipoteku je predložila vilu na Dedinju, a njen uslov je bio da u naredne dve godine, od pravosnažnosti presude, u ratama uplaćuje novac državi. Prema toj nagodbi, 500.000 evra bi trebalo da uplati u roku od 15 dana od presude. Drugu ratu bi trebalo da uplati u narednih šest meseci, a zatim treću do isteka dve godine - otkriva detalje sporazuma naš sagovornik, uz napomenu da će pevačica taj novac povratiti od prodaje novog albuma.

izvor:alo.rs
Picture
Skupština Obilića je još 2003. donela odluku da ne tereti našu predsednicu Svetlanu Ražnatović ni za jedan transfer
Dala nam je više nego što duguje!
Predsednica Obilića Svetlana Ražnatović odležaće osam meseci kazne u svojoj vili na Dedinju, ali ne treba da brine o mogućem dodatnom udaru njenog kluba. Sportski direktor nekadašnjeg šampiona Obilića Ljubinko Jevtić kaže da „vitezovi“ neće tužiti Cecu jer je Skupština kluba takvu odluku donela još 2003. godine.

- Ona je mnogo uložila u klub i mi ne vidimo zašto bi trebalo da je teretimo pred sudom. Uostalom, Skupština je 2003. godine donela odluku da ne pokreće spor protiv Cece, koja je i dalje naša predsednica - kaže Jevtić.izvor: kurir-info.rs
Viši sud u Beogradu razmatraće 9. maja sporazum o priznanju krivice koji su sa tužilaštvom sklopile pevačica Svetlana Ražnatović i njena sestra Lidija Veličković Ocokoljić, saopštio je sud.
Pevačica i njena sestra će, prema sporazumu, platiti milion i po evra državi i izdržavaće kaznu kućnog pritvora.
Svetlana Ražnatović će, ako sud privati sporazum, u kućnom pritvoru provesti osam meseci, a Lidija Veličković Ocokoljić šest meseci.

izvor: prva.rs


Bivšu članicu grupe ''Bjuti kvins'' Ivanu Selakov, zatekli smo sinoć na modnoj reviji u Tržnom centru ''Ušće'' i upitali šta misli o trenutnim dešavanjima vezanim za optužnicu koja je podignuta protiv njene bliske prijateljice, Svetlane Cece Ražnatović. „Cecu kao prijatelj javnu podržavam, i to radim najviše preko Fejsbuka! Danas sam bila iziritirana komentarima nekih kolega muzičara koji ne misle kao ja, i koji imaju drugačije viđenje cele situacije. Na svojoj Fejsbuk stranici napisala sam da ću Cecu uvek podržavati, na šta je stigao veliki broj komentara poznatih i manje poznatih kolega muzičara koji se nisu složili sa mnom. Ja se ne mešam u politiku i ne potežem stvari o kojima govore oni koji su protiv nje, a tiču se toga ko je bio njen muž, da li se bavila politikom, sa kim se družila i da li je nešto uradila. Mene to uopšte ne interesuje! Ceca je moj veliki prijatelj, i pre svega dobar čovek! Mislim da bi se svako zauzeo za svog prijatelja, koji prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu“, rekla je pevačica za portal svet.rs.

izvor: svet.rs
Svetlana Ražnatović nije učestvovala u transferima igrača jer je sve odluke u klubu donosio njen pokojni suprug Željko Ražnatović, a njena uloga je bila samo „formalna“, kaže njen prijatelj

BEOGRAD - Ne želi više da živi pod pritiskom!
Svetlana - Ceca Ražnatović (38) nije učestvovala u sklapanju ugovora igrača Obilića s inostranim klubovima, jer je sve odluke donosio njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan! Kako izvor Kurira blizak pevačici navodi, ona je samo formalno bila predsednik, ali o transakcijama koje su se našle pod lupom tužilaštva ništa nije znala.
- Ceca je samo formalno bila na čelu kluba, jer Arkan nije smeo da putuje u inostranstvo. Nikakve odluke ona niti je mogla da donosi, niti je donosila. Sve poslove obavljao je Arkan. Ona čak nije znala ni gde je on imao otvorene račune. Dolazila je na utakmice kluba i pratila ga u inostranstvu, ali to je bilo celokupno njeno učešće u poslovima vezanim za fudbal i fudbalere. Pa to će potvrditi svako ko je bio blizak s njima - kaže sagovornik Kurira. On objašnjava da, iako su neki transferi zvanično realizovani posle njegove smrti 15. januara 2000. godine, ugovoreni su daleko ranije.
Ovu priču potvrđuje i pevačica Goca Božinovska, koja je Cecina dugogodišnja prijateljica:
- Ona ispašta zato što njemu niko ništa nije mogao. Izgleda da ona danas plaća njegove dugove. Da nije bila udata za njega, ništa od ovoga joj se ne bi desilo - kaže Božinovska.
Država i građani treba da budu srećni jer ona nije odnela pare iz zemlje, već ih je donela u Srbiju, smatra Božinovska:
- Evo, i sad je ovom nagodbom dala građanima Srbije novac. Nije ona ovo zaslužila, ali prevazići će ona sve muke, kao što je prevazišla mnogo teže stvari, i ponovo ćemo joj se diviti na Marakani i na Ušću - kaže Božinovska.
Lepa Lukić, koja Ražnatovićevu poznaje od početka njene karijere, kaže da joj nije jasno zašto Cecu stalno prozivaju:
- Ispašta li ona zbog Arkana, ili je stvarno nešto uradila? - pita se Lepa Lukić.
Podsetimo, Arkanova udovica bila je predsednica kluba od 25. jula 1998. do jula 1999. godine, kad je podnela ostavku. Klub je ponovo preuzela posle suprugove smrti, ali je i tada bila samo figura.
- Ceca je uvek bila pre svega pevačica, supruga i majka. Posle Arkanove smrti ostala je sama sa dvoje male dece, kojima je postala i majka i otac. Ostali su joj i ogromni dugovi, koje je godinama vraćala novcem od nastupa u inostranstvu - kaže jedan Cecin prijatelj sa estrade, ali odbija da to objasni javno, pod imenom.
Punih 11 godina posle smrti supruga i osam godina otkako je Obilić uopšte došao pod lupu tužilaštva Arkanova udovica je odlučila da se nagodi i stavi tačku na taj slučaj.
- Nije kriva, ali želi da se njena agonija što pre okonča. Ne može i ne želi više da živi pod tim teretom. Iznos od milion i po evra, koliko, uz kaznu kućnog pritvora od godinu dana, mora da vrati državi, za nju nije mali. I kuća na Kipru, o kojoj se toliko govori u javnosti, kupljena je na kredit, koji još otplaćuje - dodaje naš sagovornik.

Tužilaštvo odolelo svim pritiscima!

Postupak protiv Cece vodio se punih osam godina. U tužilaštvu kažu da je bilo pokušaja da se izvrši pritisak i izdejstvuje odgovarajuća odluka.
- Bilo je pritisaka sa obe strane, od pozicije i od opozicije. Tužilaštvo je odolelo svim pritiscima i uradilo sve po zakonu - kaže sagovornik Kurira iz tužilaštva.


Ceca na „bensedinima“!

Ražnatovićeva već danima pije velike doze „bensedina“ jer strepi da li će sud potvrditi njenu nagodbu s tužilaštvom, kaže za Kurir njena bliska prijateljica.
- Ona je već dve nedelje pod nenormalnim stresom. Slabo jede, mnogo puši i ne može da spava, pa spas pronalazi u sedativima. U poslednjih sedam dana popila je nekoliko tabli „bensedina“, a jede na silu, kad je nateraju deca i roditelji. Svesna je da još ništa nije završeno, iako je dogovor s tužilaštvom postignut - kaže Cecina prijateljica.
Kad je „nagodba“ sklopljena Ražnatovićevoj je pao kamen sa srca, ali je grize savest zbog sestre, koja će takođe morati u kućni pritvor.
- Otkad je protiv njene sestre Lidije i nje podignuta optužnica, Ceca se ne smiruje. Ne nervira se ona toliko zbog sebe, koliko zbog Lidije, jer su oduvek bile veoma bliske - kaže prijatelj Arkanove udovice.izvor:kurir-info.rs

Konačno sam našla mir. Presrećna sam jer se neću odvajati od dece, rekla Svetlana Ražnatović svom dobrom prijatelju posle dogovora s tužilaštvom


BEOGRAD - Presrećna!
„Moja agonija je završena. Konačno smo moja porodica i ja uspeli da nađemo svoj mir“, rekla je Svetlana - Ceca Ražnatović (38) svom dobrom prijatelju posle sklapanja nagodbe s tužilaštvom. Kako on kaže za Kurir, pevačica je odahnula pošto je dogovor postignut i ne pada joj teško što je do kraja godine neće biti na javnoj sceni.
- Presrećna je što se, pre svega, neće odvajati od dece. Nije joj važno da li će uopšte izlaziti iz kuće ili ne. Važno joj je da se neće vraćati u zatvor. Uostalom, prijatelji je mogu posećivati - kaže sagovornik Kurira blizak poznatoj pevačici.
Odluku o tome da li će kuću u Ljutice Bogdana moći da napušta doneće sud.
- Presudom će biti precizirano da li i pod kojim uslovima Ceca može povremeno da skida narukvicu sa nožnog zgloba. Pošto nije stalno zaposlena, mogla bi da napušta svoj dom u skladu s poslovnim i porodičnim obavezama, ali u svakom slučaju joj neće biti dozvoljeno da napušta Srbiju - kaže naš sagovornik.
Udovica Željka Ražnatovića Arkana i njena sestra Lidija Ocokoljić priznale su da su učestvovale u nezakonitim prodajama fudbalera i zbog toga su, podsetimo, dobile godinu dana, odnosno šest meseci kućnog pritvora.
- Da bi sporazum postao pravosnažan, mora da bude potvrđen i od suda. Ročište na kom će ta odluka biti razmatrana još nije zakazano, ali sudija koji je predmet dobio to će učiniti vrlo brzo. Može se očekivati da će do kraja meseca Ceca i zvanično biti u kućnom pritvoru - kaže sagovornik Kurira. Kako je pevačica tokom akcije „Sablja“ u pritvoru provela četiri meseca, ostaje joj da odsluži još osam. To znači da će Ceca prvu „tezgu“ moći da ugovori već za doček 2012. godine.
Osim kućnog pritvora, kako je Kurir pisao, pevačica i njena sestra Lidija moraće državi da vrate 1,5 miliona evra.


Reakcije kolega o dogovoru!


* Bora Đorđević
- Svi klubovi to rade s mladim fudbalerima, a samo je Ceca optužena. To je sramota, Ceca je žena koja treba da služi kao primer svima i treba da bude oslobođena!

* Milić Vukašinović

- To je OK, bila bi bruka i sramota da ide u zatvor!

* Romana Panić
- Ceca ima svu moju podršku!

* Mira Škorić
- Mislim da su svi upoznati s mojim stavovima o tome i nadam se da će u skorije vreme ovi na vlasti početi da se bave ozbiljnim problemima, a ne glupostima.


A šta kažu političari o „slučaju Ceca“

* Ivica Dačić:
- Početak primene tog postupka posle takvog priznanja krivice trebalo bi, osim finansijskih sredstava za budžet, da dovede do toga da i neki drugi ljudi budu optuženi.

* Dragan Marković Palma:
- Nemam šta da kažem.

* Borislav Pelević:
- Ne bih komentarisao priznanje krivice jer ne želim da Ceci na
bilo koji način nanesem štetu.

* Velimir ilić
- Bez komentara.

* Željko Ivanji:
- Dobro je da je najzad taj postupak završen. Međutim, nagodba podstiče buduće izvršioce krivičnih dela, imajući u vidu novčani iznos i vremensko trajanje kućnog pritvora.

CECA NEĆE SMETI:
* da skine narukvicu
* da nastupa
* da izlazi iz kuće bez dozvole suda
* da napusti Srbiju.


izvor:kurir.-info.rs
Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivice sa folk pevačicom Svetlanom Ražnatović i njenom sestrom Lidijom Ocokoljić, izjavio je danas portparol tužilaštva Tomo Zorić.

Prema tom sporazumu one će da plate državi 1,5 miliona evra i izdržavaće kaznu kućnog pritvora, izjavio je danas portparol tužilaštva.

Zorić je agenciji Beta kazao da su optužene priznale krivicu - Ražanatović da je izvršila krivično delo zloupotrebe službenog položaja u produženom trajanju i krivično delo nedozvoljenog držanja oružja, a Ocokoljić za zloupotrebu službenog položaja.

Svetlana Ražnatović će, prema sporazumu sa tužilaštvom, u kućnom pritvori provesti osam meseci, jer joj se od kazne odbijaju četiri meseca koliko je već provela u pritvoru, i za to vreme nema pravo da se pojavljuje u javnosti.

Lidija Veličković-Ocokoljić će u kućnom pritvoru biti šest meseci.

Sestre su optužene da su od prodaje deset fudbalera kluba "Obilić" nezakonito pribavile četiri miliona nemačkih maraka i oko 3,5 miliona dolara od 14. avgusta 2000. do 21. maja 2003.

U optužnici se navodi da su direktor i sportski direktor "Obilića" Dragiša Binić i Jovan Dimitrijević uklonili prepreke za izvršenje krivičnog dela i oštetili klub za 2,9 miliona dolara zaključivanjem ugovora od tri miliona dolara sa FK "Lokomotiva" iz Moskve za prodaju Milana Obradovića koji nije bio evidentiran u "Obiliću".

izvor: mondo.rs
Od kada je dignuta optužnica protiv Svetlane Cece Ražnatović, na mejl našeg sajta CECA-NEWS dolaze mejlovi podrške Ceci od njenih vernih fanova. Drago nam je što znamo da Ceca ima sjajne fanove koji su u uz nju i u dobru i u zlu.
Čitajući tako sve mejlove ,naišli smo na jedno veoma dobro otvoreno pismo koje nam je poslala Mira Đ. iz Beograda, zato ćemo ga i objaviti a svim ostalim fanovima želimo da zahvalimo jer stvarno ste jedinstveni i najbolji. Ceca jedino može da bude ponosna na sve vas, u to smo sigurni :)

Otvoreno pismo “Društvenoj igraonici”

NA VUKA – VIKA, A LISICE OVCE JEDU! Po ko zna koji put, svedoci smo da Srbija
zaista ima potrebu da juri, hvata, prevaspitava i ruši svoju najbolju decu. Kao
nekakvo mitološko biće, koje prokazujući i proždirući kažnjava nadarenost, svaku
različitost i stvaralaštvo – moja zemlja sve cešće dodeljuje sebi ulogu
“dželata” koji zaseca duboke rane po ljudskoj slobodi i dostojanstvu!
Tradicija raznih “društvenih igara” koje se ovde sprovode nad mozgom, nad
slobodom govora i kritičkog mišljenja, dovela je do toga da je čovek ovde polako
počeo da se plaši i sopstvene senke. Jer, ako mu se zaista i desi da u
sopstevnoj senci slučajno i uoči, nazre ili bar nasluti veličinu svoje ličnosti,
samosvesnosti i snage – čovek onda rizikuje da postane akter igre zvane “PODOBNI
I NEPODOBNI”! U toj strašnoj igri, davno je bitna uloga dodeljena i mojoj sestri
Gopođi Svetlani Ražnatović. Naravno, pravila ove igre su jednako surova kao i
njen naziv, pa ako ste recimo spadali u nepobedive “nepodobnike”, perfidnim
potezima suigrača, vrlo lako ćete osvanuiti kao glavni igrač jedne druge
“društvene igre” - zvane “DRŽ’TE LOPOVA”!
Ali, ovoga puta, i u ovom, odnosno “Svetlaninom slučaju” – igra je završena pre
nego što je i počela! Jer i sam “lopov” odbija da je igra – neće čak ni da beži
– kao svaki pravi lopov, a mi da je kao jurimo – kao svakog pravog lopova, ne bi
li nam prašina od njenog “bekstva” ušla u oči koje sve vreme treba da vide nešto
sasvim, sasvim drugo! Neće “lopov” da se igra, jer nije iz te priče, a i zasitio
se “lopov” glavne uloge u lošem scenariju. Dakle, “utakmica” propada, jer njenu
suštinu znamo, a rezultat naslućujemo! Ovom “lopovu”, ja bih pre dodelila lik u
nekoj priči o večnoj princezi, ili večnoj lepotici, ili večnom slavuju najlepšeg
glasa, koji kao i Hamlet – princ zemlje u kojoj je sve trulo, pa i “VAZDUH KOJI
DIŠE” – poručuje i kaže: “Pa, Vi ne možete uzeti od mene ništa što Vam ja već ne
bih dragovoljno dao!” – Šekspir XVI v. Ili, recimo: “Lukavstvo i politika mogu
dovesti vas cilju, ali mo
 rate shvatite da sve što ne možete postići po želji, postižite kako možete, i
silom...” Šekspir XVI v.
I dok tako prebiram po sećanju koji bi to stih ili citat iz istorije čovečanstva
odgovarao neubedljivom pretposlednjem činu ovog komada sa “pevanjem i pronađenim
oružjem”, odlučujem da citiram samu sebe: “OSTAVITE CECU NA MIRU!”, i, pitam se
– pa ima li nešto u ovoj zemlji da već nije prodato? Postoji li nešto što VEĆ
nije trampljeno, jer vrlo dobro znamo da smo svi mi ustvari jedan veliki
neuspešni “transfer” same zemlje u klub zvani “PONIŽENI I UVREĐENI” ili klub
“IZGUBLJENI - OJAĐENI”, samo što su u ovoj akciji “tajni” računi zauvek
izgubljeni, pa nšsta od naše optužnice! Vreme će pokazati da se pravi vlasnik
tih računa zove: JEDNOUMLJE ili je to ustvari njegova rođena sestra zvana
PROSEČNOST; ili recimo DEKADENCIJA, ili recimo NEPOTIZAM, i tako dalje, i tako
dalje...
Bilo bi ovde mesta za opis i mnogih drugih “društevnih igara”... Jedna od njih
je npr. “igra” koju sam nazvala “CECA, MECA I NEKA ZAŠTIĆENA DECA”, ali o njima
nekom drugom prilikom, a nadam se, ne i ovim povodom...
I zato, Ceki moja – MIRNO SPAVAJ! Jer i sama znaš da se neke društvene igre
igraju pomocu sata, a “ovoj društvenoj igri” vreme baš ističe! Mirno spavaj, jer
“SENKA SUDBINE UVEK TE PRATI” – a tvoja sudbina je POBEDA! U to sam sasvim,
sasvim ubeđena!
Voli vas i ljubi   Mira Đ. 
P.s. Pozdravi tatu, i reci mu da ne brine! ! !
Dok tabloidi nagađaju kako je Svetlana – Ceca Ražnatović posetila manastir Grabovac, pevačica je nedavno boravila u sasvim drugom duhovnom hramu.
Iako pojedini mediji tvrde da je Svetlana Ceca Ražnatović posetila Grabovac pokraj Obrenovca, što potkrepljuju i navodnim izjavama sveštenih lica, slavna pevačica se u potrazi za mirom i spokojem obela na drugom mestu.
Ekskluzivnu priču o tome gde je Ceca zaista bila pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od ponedeljka 11. aprila.

izvor: story.rsSvetlana Ražnatović s decom išla da se moli u Grabovac kod Obrenovca. To je za nas velika čast, kaže sabrat Željko Ćalić

BEOGRAD - Ceca zapalila sveću u Grabovcu!
Svetlana Ražnatović viđena je u selu Grabovcu kod Obrenovca. Selom se odmah raširila priča da je došla da potraži utočište u drevnom manastiru, zadužbini kralja Dragutina iz 13. veka, i da je tamo spavala. Dobro upućeni, međutim, kažu da je u Grabovac došla da se pomoli i zapali sveću.
- Pretprošle nedelje po podne pojavili su se džip i dva automobila. Parkirali su se u dvorište manastira i iz kola su izašli neki ljudi, a onda i Ceca s decom - kaže jedan od meštana, koji je želeo da ostane anoniman.
Kapija manastira svima je otvorena, ali se vrata crkve svetog Nikole otključavaju samo za službu i kad neko dođe da se pomoli ili prosto da je vidi.
- Prekrstila se i ušla u crkvu da zapali sveću. Ne znam da li je došla da okaje grehe ili da se pomoli za žive i mrtve. Tek, ljudi se kod nas okreću Bogu kad im je najteže, a njeni problemi sa zakonom jesu njena velika muka - kaže naš sagovornik.
Njegov komšija A. T. ubeđen je da je Ceca bila u Grabovcu kako bi se pomolila Bogu zbog svega što joj se dešava.
- Više puta je u medijima izjavljivala da joj je razdvojenost od dece najteže pala dok je bila u zatvoru. Možda se sada plaši da se to ne ponovi pa se, eto, setila Boga, a zna se da mi u našem Grabovcu imamo veliku svetinju kojoj se ljudi obraćaju kada imaju problema, bilo da su oni duševni ili porodični. Mnogima je ovaj manastir pomogao, možda će i njoj - uveren je A. T.
Pevačica pomaže bolesnom detetu

- Čula sam da je došla da donira novac za jednu porodicu koja ima bolesno dete. Novac daje u manastir kako bi ga oni prosledili roditeljima - kaže J. M. iz sela pored manastira i dodaje da ne zna o kojoj porodici je reč.
Na autobuskoj stanici mnogo dece koja čekaju prevoz do kuće sa osmehom kažu da znaju da je Ceca bila u Grabovcu, ali i da im je žao što nisu bili u prilici da je vide.Nije pila sa lekovitog izvora


U manastiru postoji kapela ispod koje je izvor. Meštani kažu da je voda lekovita, ljudi se njome umivaju ili pune flaše i nose kući. Oni koji su videli Cecu, međutim, tvrde da ona nije bila na izvoru.


Poruka sabrata manastira


- Svetlana Ražnatović sa svoje dvoje dece dolazi u naš manastir dugi niz godina, jer je veliki vernik i u velikoj je duhovnosti. Tačno je da posećuje naš sveti hram i za nas je to velika čast, a za Gospoda veliko delo, jer je vera u dragog Boga nije napustila, već je, naprotiv, ojačala. Veliko i pohvalno je to što svoju decu od malih nogu uči hrišćanstvu i tim ih putem i danas vodi. Od dece se ne razdvaja i sa njima je uvek na molitvama i u poseti svetinji. Što se tiče njenog donatorstva i humanosti, u tome je velika i vodi se jevanđelskom rečju: „Što da desnica, da ne zna levica“. Što znači, njena dela su pred Bogom, a pred narodom i pred medijima takva se ne eksponira - kaže teolog Željko Ćalić, sabrat manastira.

izvor: kurir-online.rs
Mili digao ruke od Cece!
Iako su se svi nadali da će se u junu pojaviti dugoočekivani album najveće srpske zvezde Svetlane - Cece Ražnatović, sva je prilika da to toga neće doći!

Kako „Alo!“ saznaje, njen kompozitor Aleksandar Milić Mili obustavio je rad na novim pesmama zbog optužnice protiv pevačice, a kako se priča, Mili je odustao od rada na Cecinom albumu jer ne želi da gubi vreme i novac dok je pevačica „na pauzi“.
- Mili i Ceca su se nedavno pomirili i odlučili da obnove saradnju, pa je tako dobio zaduženje da radi skoro ceo album. Čak su zajedno preslušali numere koje je Ražnatovićeva sakupila u vreme dok nisu sarađivali, ali je Milić od većine odustao i rekao joj da želi da napravi album po svom ukusu. Neke od tih pesama su vraćene, neke je Ceca poklonila kolegama, poput numere „Nema duge posle tuge“, koja je završila kod Romane. Međutim, kada je podignuta optužnica protiv Ražnatovićeve, Aleksandar je odlučio da je stavi
na „stend baj“. Čeka da se razreši situacija - priča za „Alo!“ izvor blizak kompozitoru i dodaje da je Miliću trenutno glavna preokupacija nešto sasvim drugo.


- Ne razmišlja o Cecinom albumu, već priprema novo izdanje „Miligrama“ i sada mu je to najbitnije. Nekim svojim bliskim saradnicima, kako se priča, objasnio je da ne želi da gubi vreme i novac, pošto je pitanje kada će Ceca odlučiti da uđe u studio i kako će se situacija uopšte razrešiti - dodao je naš izvor.
Kako bismo dobili komentar Aleksandra Milića, pozvali smo ga, i u prvi mah nam je rekao da ne želi da daje nikakve izjave, ali je kada je čuo pitanje ipak odgovorio.
- Nisam ni počeo da radim na Cecinom albumu! Kada bude mogla, krenućemo, jer to sve zavisi od situacije u kojoj je trenutno - rekao je Mili i time završio razgovor, ne dozvolivši da ga pitamo kakve veze ima Cecina situacija sa njegovim radom jer je moguće raditi pesme čak i kada je optužnica podignuta.
Podsećanja radi, Ražnatovićeva i Milić su pre nekoliko godina posvađali, kako se pričalo, zbog velike sume koju je kompozitor tražio od nje. Ovu priču ni jedno ni drugo nisu komentarisali, ali je činjenica da nisu bili u kontaktu donedavno, kada ih je pomirila Marina Tucaković ne bi li što pre počeli rad na novom albumu.
Ceca bez komentara!
U želji da saznamo da li je Ceca Ražnatović upoznata sa informacijom da Mili nije napisao nijednu pesmu za nju niti to planira u doglednoj budućnosti, te da li je u dogovoru sa njom obustavio rad na albumu, pozvali smo PR službu folk zvezde, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor।

izvor:Alo!
Violeta Viki Miljković (36) tvrdi da je ne pogađaju prozivke pojedinih kolega po medijima. Ali, pogađa je sve što se dešava njenoj kumi i drugarici iz detinjstva Svetlani Ceci Ražnatović. Iako beogradski mediji pišu da se Ceca zatvorila u svoju kući i ne komunicira ni sa najbližim prijateljima, Viki kaže da nije baš tako. “Apsolutno sam uz nju, redovno se čujemo telefonom i razmenjujemo SMS poruke, ali se poslednjih dana nismo videle. Naše prijateljstvo nije estradno. Znamo se dugo, naši roditelji su se družili još kada smo mi bile deca. Volim je, poštujem i podržavam. Fali mi ovih dana da popričamo, da me posavetuje. Oko svega se konsultujem sa njom od pesmama do frizure. Ume da me iskritikuje, da me spreči da uradim nešto što ne valja, da mi da pravi savet. Sigurna sam da će i iz ove teške priče izaći kao pobednik”, kaže Viki Miljković u razgovoru za “Vesti”.
Jedan od najpopularnijih folk pevača Aleksandar Vuksanović - Aca Lukas javno je osudio sve one koji su podigli optužnicu protiv Svetlane Cece Ražnatović. Aca je na koncertu koji je u sredu uveče održao u Kragujevcu podržao svoju koleginicu.
- Sada ću otpevati pesmu „Beograd", u znak podrške mojoj prijateljici, koju progone već godinama. Istoj toj mafijaškoj vlasti koja je goni poručio bih da se pohapse prvo međusobno, znaju oni da za to ima milion razloga, a onda hapsite sve ostale, mamu vam je*em! - revoltirano je i iz srca rekao Lukas, misleći na sve one koji terete Cecu za nelegalnu prodaju fudbalera i posedovanje oružja.
Nakon toga Lukas je otpevao jedan od najvećih Cecinih hitova „Beograd", a od publike je dobio ogroman vrisak i aplauz podrške. Ovo je prva javna podrška pevačici, a iako mnoge kolege prećutno opravdavaju ili ne sve što joj se događa, retko ko bi smeo to da kaže javno, naročito pred više hiljada ljudi u publici. Ovaj koncert majstor bio je, pored pevačice Mire Škorić, jedan od retkih pevača koji su Ceci pružili javnu podršku i kada je pre osam godina bila u zatvoru.

Oni su i tada bez bojazni izneli svoje mišljenje i optužili vlast da je pevačica nepravedno zatvorena. Iako se Ceca trenutno nikome ne javlja ne telefon i vreme provodi u krugu porodice, brojne poruke podrške kako kolega tako i fanova pristižu na njen mobilni telefon, ali i na različite Cecine profile na internetu.

izvor : pressonline.rs
Uz Cecine pesme se radujemo, plačemo, zaljubljujemo, tugujemo... Ceca je uvek bila prisutna u našim životima, uz njene pesme su mnoge generacije rasle,a te pesme su i danas najslušanije pesme širom Balkana.

Kao što znate Ceca se nepravedno nalazi u teškoj situaciji i jedino što mogu svi njeni fanovi da urade za nju u ovom teškom trenutku jeste da je joj pruže podršku.

Dok je svi mediji linčuju i osuđuju, Cecini fanovi širom facebook mreže je brane i ima ih sve više. Tako i treba da bude jer u ovom trenutku potrebno je da što više fanova pokaže svoju podršku.

Skoro 300.000 fanova na Cecinoj stranici na facebook-u su uz Cecu, pozovite sve vaše prijatelje da vam se pridruže. Širi dalje, da bi taj broj bio još veći.

http://www.facebook.com/svetlanacecaraznatovic

ceca-news tim  i ceca@facebook tim
Svetlana – Ceca Ražnatović (38) kolabirala je u utorak uveče u svojoj kući, zbog čega je završila na infuziji. Pevačici je infuziju dao kum, inače lekar, koji ju je posavetovao da pazi na ishranu, smanji pušenje i da proba da se manje nervira.

- Pozlilo joj je od sekiracije zbog optužnice protiv nje i njene sestre. Plaši se i za decu i za roditelje, koji su veoma zabrinuti za nju, ali se trudi da to ne pokazuje. U poslednjih nedelju dana skoro da i ne jede, na svaka dva minuta pali cigaretu i ne može da spava – kaže za Kurir Cecina bliska prijateljica.
Pevačica se svakog dana i po deset puta čuje sa svojim advokatom, koji je obaveštava kako teku pregovori s tužilaštvom.
- Sve vreme se drži hrabro i trudi se da ne pokazuje koliko ju je sve pogodilo, a samo ona zna kako joj je. To ne bi ni kamen izdržao. Nije ni čudo što joj je pozlilo – kaže prijateljica pevačice.
Koliko se Cecina deca brinu za nju, vidi se i na Fejsbuk profilu njenog sina Veljka, gde je kao profil sliku postavio zajedničku fotografiju, a na statusu napisao: „Svoju mamicu volim najviše na svetu! Ona je moja i mama i tata, ona je moj ceo svet!“

izvor: Kurir

________________________________________________________
Ne znamo da li je sve ovo istina, ali jedino znamo da želimo što pre da se završi ovaj košmar i da Ceca konačno može da povrati svoj mir. Ceco ne daj se, uz tebe su tvoji fanovi koji te puno voleGoca Božinovska prva je javna ličnost koja je odlučila da jasno i glasno progovori o slučaju Svetlane Cece Ražnatović। I dok većina njenih kolega i navodnih prijateljica mudro ćuti ili je podržavaju na društvenim mrežama na internetu, Božinovska je odlučila da kaže sve što misli javno, kao što je to uvek i činila.

"Duša me boli zbog Cece. Mogu misliti kako je tek njoj. Čini mi se da je niko ne razume bolje od mene. U neku ruku, sudbine su nam slične. Otac njene dece Željko Ražnatović Arkan, ubijen je, kao što je ubijen i Zoran Šijan, otac moje dece. Boli me muka svake samohrane majke, svake žene koja se sama bori za svoju decu. Ali, u nesreći kroz koju sam prošla srećna sam što meni, posle Šijanove smrti, nije ostalo ništa. Ni pare, ni pištolji, ni poslovi ostali su mi samo goli zidovi. I bolje je što je tako, iako je teže" - kaže Božinovska i dodaje da Cecu poznaje još dok je bila devojčica.

"Još od kada je bila devojčica... Sećam se, ona je imala 18 godina, a ja 25 kada smo išle zajedno na tezge. Mnogo suza smo zajedno prolile, mnoge radosti smo delile. Ostala je ista i svaki put kada je pogledam prepoznajem u njoj onu lepu devojčicu sa početka karijere. I dok je bila u braku sa Arkanom uvek me je dočekivala raširenih ruku. Obožavam je srcem i dušom, kao da mi je sestra rođena. Većeg i boljeg čoveka na estradi od nje nema."

Na pitanje, da li se i njoj čini da Ceci svi okreću leđa u ovom trenutku, Goca odgovara:

"Znam, mnogi na estradi likuju zbog svega što joj se dešava, ali ja ću bezrezervno biti uz nju do poslednjeg daha. I da se nešto preokrene, opet bih ostala uz nju srcem i dušom. Patim zato što ona pati, beskrajno saosećam sa njom i sve bih učinila za nju. Poslednju kap krvi i poslednju paru bih sa Cecom podelila. Kažem vam, dobro znam kako je biti sam i boriti se za svoju decu. I ona je bila uz mene onda kada mi je prijatelj najviše trebao, kada mi je bilo najteže, a to ne mogu da zaboravim."

Goca kaže i da je njena ćerka Jelena potpuno "luda" za Cecom i da obožava njene pesme.

"Ona je luda za Cecom, koja joj je pevački uzor i zato najčešće peva njene pesme u Zvezdama Granda. Kada bi Ceca snimila i "trla baba lan" za Jelenu bi to bilo najbolje na svetu. Ne imitira ona Cecu, ali ima istu boju glasa kao ona. Znam da Cecu mnogo raduje što Jelena peva njene pesme. A, ja mogu samo da budem ponosna na svoje dete. Ne zakera, ne umišlja, odgovorna je, ne kasni, nije umislila da je zvezda i što je najvažnije ostala je svoja."

Izvor: VestiSlobodan Veličković, otac folk dive Cece Ražnatović, protiv koje je podignuta optužnica, broji dane do suđenja i tvrdi da njegova ćerka ni za šta nije kriva. On ističe da je čitav proces nameštaljka zbog predstojećih izbora i da vlast hapšenjem Cece hoće da ubere koji poen kod glasača.” Moja ćerka je dama. Srbija to mora da shvati! Hapsili su je za vreme ‘Sablje’, optužujući je da krije Legiju, pa evo opet sad pred izbore. Sve je to politička farsa. Ja sam spreman na sve! Imam 62 godine i ne treba mi ništa u životu, al neće niko moje dete da hapsi. Zašto je pre osam godina, kada je bila uhapšena, nisu osudili nego je sada opet zafrkavaju?! Nek joj uzmu vilu, napraviće njoj tata drugu”, kaže Slobodan u intervjuu za „Puls". On ističe da retko priča sa Cecom o novonastaloj situaciji jer neće da je opterećuje. Smatra da je politika uplela prste u slučaj njegove ćerke i da priča kako je prodavala nelegalno igrače nema smisla.”Udarili su na moje dete i svete joj se za sve što nisu mogli Željku da urade. Pa klub je propao jer ona to nije znala da vodi. Ona nema pojma o tome. Moja suza kada poteče neće na dobro da izađe”, kaže vidno potresen Cecin otac. Dok on okopava baštu i gaji stoku u Žitorađi, Cecina mama je otputovala na Kipar kod druge ćerke Lidije, koja je takođe optužena za malverzacije sa fudbalerima. ”Supruga mi se razbolela, a morala je da ode na Kipar da čuva unuče kako bi Lidija došla u Srbiju, inače bi je optužili da je pobegla. Strašno šta smo doživeli. Ja ovde u Žitorađi skupljam jaja na imanju i obrađujem baštu kako bi moja deca i unuci jeli domaću hranu. Sve sam svojim radom stekao, kao i Ceca. Ona je u tu kuću što hoće da joj oduzmu uložila dva i po miliona evra od prodatih CD-ova i nastupa. Ajd da vidim kada joj uzmu ko će da se useli u nju”, ističe Slobodan i dodaje:” Ceci sam rekao: ‘Sine, glavu gore, ima tata sve.’ Ja nemam reči šta joj rade. Najveću srpsku legendu optužuju za glupost. Tako su uradili i sa Džajićem”, revoltiran je Slobodan. I dok danima građani, kolege i javne ličnosti podržavaju Cecu, ona je odlučila da ne izlazi iz kuće. Njena deca Anastasija i Veljko proteklu sedmicu nisu išli u školu, a prijatelji bliski pevačici kažu da je smršala nekoliko kilograma, da slabo jede i pali cigaru za cigarom. Ipak, kako navode, trudi se da održi psihičku stabilnost kako bi decu zaštitila od patnje i sebe ojačala pred suđenje.

izvor: pressonline.rs

U najnovijem broju "Pulsa", koji je od danas na kioscima, pročitajte ispovest oca naše folk dive protiv koje je prošle nedelje podignuta optužnica!

Ekipa "Pulsa" posetila je Slobodana Veličkovića, oca Svetlane Cece Ražnatović, u njenom rodnom selu Žitorađi. On nas je proveo po svom imanju i ispričao šta je sve rekao kćerki, a šta ona njemu od kada počela istraga, kroz šta sve prolazi porodica od kada je protiv Cece podignuta optužnica, otkrio gde je Cecina majka i zašto se Lidija, sestra Svetlane Ražnatvoć vratila sa Kipra...

Ispovest u celini čitajte u nanovijem broju "Pulsa" koji je i od danas na kioscima


4.4.2011. izlazi novi broj magazina Svet, a na naslovnoj strani je Svetlana Ceca Ražnatović sa naslovom "Teško mi je,ali mi je srce puno zbog podrške prijatelja".

Ako hoćete da saznate šta je još Ceca izjavila kupite novi broj magazina Svet.

...
Svetlana Ražnatović otkazala sve zakazane nastupe i odustala od snimanja novog albuma
Svetlana - Ceca Ražnatović odlučila je da se na neko vreme potpuno povuče s javne scene, saznaje Kurir! Ona je zbog toga otkazala nastupe koji su bili zakazani za ovaj vikend u Nemačkoj i Švajcarskoj.

 - Ceca je imala kupljenu avionsku kartu za Sent Galen u Švajcarskoj jer je sinoć trebalo da peva u tom gradu. Međutim, kartu je otkazala, a menadžer je telefonom obavestio vlasnika kluba da se ona neće pojaviti. I njen večerašnji nastup u Nemačkoj je otkazan - kaže sagovornik Kurira blizak pevačici.

 Ražnatovićeva se, saznajemo, loše oseća zbog optužnice i sve snage usmerila je na to da sačuva svoj mir i mir svoje porodice, te da spremi dobru odbranu.

 - Njoj je veoma žao zbog otkazivanja koncerata, ali ne vidi drugo rešenje. U ovim trenucima mnogo joj znači podrška publike - kaže naš sagovornik.

 Ona je, takođe, odustala od snimanja dugo najavljivanog novog albuma, koje je trebalo da počne iduće nedelje.

 - Teško joj padaju svakodnevni novinski napisi o optužbama da je nezakonito prisvojila milione od prodaje fudbalera Obilića inostranim klubovima. Ne želi da odgovara na pitanja, a nije joj ni do pevanja - dodaje naš sagovornik.

 Otkako je prošle nedelje, posle osam godina istrage, podignuta optužnica protiv udovice Željka Ražnatovića Arkana, ona se nije pojavila u javnosti. Niko je nije video ni na ulici.

 Ni njen advokat Goran Petronijević ne želi da odgovara na pitanjima o optužnici, razvoju situacije i eventualnoj nagodbi s tužilaštvom.

izvor: kurir-info.rs


U ovom trenutku ne možemo reći da li je ovo istinita informacija  koju je napisao Kurir, vreme će pokazati šta će se desiti. A ekipa Ceca-News želi zajedno sa svim fanovima pruži ogromnu podršku Ceci i nadamo se da će se sve dobro završiti,a novi album će doći kad tad. Samo neka nam je Ceca dobro, sve ostalo nije bitno.


Sinoć posle snimanja emisije ˝Zvezde Granda˝ uz piće u jednom Beogradskom kafiću popričali smo sa mladom zvezdom granda Andreanom Čekić,koja je veliki fan Cece Raznatović.
Andreana je pored svih mogućnosti koje smo joj pružili da hvali sebe,zaboravila na to i osvrnula se na neprijatnosti koje u ovom trenutku preživljava njena starija koleginica i "zvezda vodilja" Svetlana CECA Raznatović!Andreana je rekla za CECA-NEWS kako joj je jako žao zbog trenutne situacije u kojoj se Ceca nalazi i da je ona ubeđena u to da je Ceca jaka osoba koja ce sve to stojički podneti!

˝Ja znam da je Ceca jaka osoba,i da ce svu ovu nepravdu,koju jos mediji i drugi ljudi trenutno nanose podneti junački i damski kao i sve ostalo u svom životu!
Mislim da je sve ovo jedna velika farsa i da se optužnica protiv Cece Raznatović pokreće i iznosi u javnost samo kada se politička situacija u našoj državi pogorša,ili treba da budu izbori,da bi se oči javnosti koje su uvek uprte u nju jos više skrenule na temu optužnice kako bi se zataškali drugi problemi.Ona zna da sam ja kao njen veliki fan uz nju u dobru,kao i u zlu,a ostali zlobnici nek pričaju šta god hoće!˝

Andreana je pozdravila sve citaoce CECA-NEWS-a kao i sve fanove Cece Raznatovic!


Svi Andreanini fanovi mogu večeras pružiti podršku Andreani Čekić u Zvezdama Granda,glasajte za nju!!!
Brojevi telefona za glasanje: REDNI BROJ - 8 - !

Srbija: 1010
BiH: 091 515 400
Hrvatska: 66320
Slovenija: 6001
Makedonija: 14741
Austrija: 0900 506 506
Švajcarska: 9292
Švedska: 72702
Nemačka: 52255
Francuska: 7100

(Andreana ce ovako izgledati večeras.)

Autor: Stefan Petković Radević

PRO­KU­PLJE – Po­di­za­nje op­tu­žni­ce pro­tiv Ce­ce je či­sta iz­mi­šljo­ti­na, ka­ko bi se za­ma­ja­vao na­rod. Is­tra­ga pro­tiv nje vo­di se osam go­di­na i ma­lo je ve­ro­vat­no da se, tek sa­da, do­šlo do do­ka­za za op­tu­žni­cu, za ko­ju još uvek zna­ju sa­mo me­di­ji, jer je ona ni­je do­bi­la. Pro­tiv mo­je kćer­ke se vo­di me­dij­ska haj­ka, a sve što se pi­še i pri­ča je­su či­ste bu­da­la­šti­ne i naj­go­re iz­mi­šljo­ti­ne, ko­je ne­ki že­le da joj na­me­ste, jer je to­li­ko du­go na estrad­noj sce­ni – pri­ča Slo­bo­dan Ve­lič­ko­vić, otac naj­po­pu­lar­ni­je srp­ske pe­va­či­ce Sve­tla­ne Ra­žna­to­vić.
Picture
Ce­ca je le­gen­da, sim­bol mla­dih ge­ne­ra­ci­ja. Svi zna­ju i pe­va­ju nje­ne pe­sme. Na estrad­noj sce­ni je to­li­ko go­di­na naj­po­pu­lar­ni­ja sa­mo za­to što svoj po­sao ra­di pro­fe­si­o­nal­no i od­go­vor­no. Pe­sme su nje­na lič­na kar­ta, a sve osta­lo su iz­mi­šlje­ne pri­če i far­sa, ka­ko bi joj ne­ka­ko na­u­di­li oni ko­ji joj za­vi­de na svemu što je po­sti­gla – na­gla­ša­va Slo­bo­dan, i is­ti­če da je Ce­ca mno­go po­zna­ti­ja i po­pu­lar­ni­ja od ve­ći­ne po­zna­tih lič­no­sti u Sr­bi­ji. Svi­ma sme­ta uspeh i sla­va ko­ju je ona ste­kla, ne dru­že­ći se sa ma­fi­ja­ši­ma i ba­ve­ći se kri­mi­na­lom, kao što se pri­ča, već za­hva­lju­ju­ći ra­du i pro­fe­si­o­nal­nom od­no­su pre­ma svo­joj pu­bli­ci. Oni ko­ji iz­mi­šlja­ju sva­ko­ja­ke pri­če, za­vi­de joj, jer je Ce­ca idol svih ge­ne­ra­ci­ja – tvr­di Slo­bo­dan Ve­lič­ko­vić, pod­se­ća­ju­ći da haj­ka ko­ja se vo­di zbog mal­ver­za­ci­ja oko pro­da­je ne­kih fud­ba­le­ra Obi­li­ća, ne­ma ni­ka­kve ve­ze sa Cecom.
Picture
Klub ko­ji je ne­ko vre­me vo­di­la, na­sle­di­la je od po­koj­nog mu­ža Želj­ka, i ona ni­je ima­la ni­ka­kve ve­ze sa tran­sak­ci­ja­ma igra­ča. No­vi­ne pi­šu i da se te­re­ti za 11 pi­što­lja, ko­ji su pro­na­đe­ni u ku­ći ko­ju je na­sle­di­la od po­koj­nog mu­ža, Ar­ka­na. To je sme­šno, i ce­la Sr­bi­ja zna da ona ne­ma ve­ze sa tim. Ko­li­ko ja znam, to je tro­fej­no oruž­je, ko­je je po­koj­ni Ar­kan do­bi­jao za an­ga­žo­va­nje u od­bra­ni srp­skog na­ro­da, iz­me­đu osta­log i od mno­gih po­li­ti­ča­ra. Ti pi­što­lji su bi­li u po­seb­noj pro­sto­ri­ji i pod sta­klom, za­klju­ča­ni, a ona, ta­ko­re­ći, ni­ka­da ni­je ni ula­zi­la tu – do­da­je Slo­bo­dan, na­po­mi­nju­ći da je Ce­ca slo­bo­dan gra­đa­nin ove ze­mlje i da ona mo­že da pu­tu­je gde god ho­će, a da je tre­nut­no u svo­joj ku­ći u Be­o­gra­du. Ona ne­ma na­me­ru ni­ti raz­lo­ga da be­ži.


Izvor: Pravda