Bio je to poziv koji se ne odbija...


Ovako glasi početak refrena Cecine pesme „Poziv“, naslovne numere s novog albuma, koji vam Kurir ekskluzivno otkriva. Pesma govori o muškarcu kakvog je svaka žena bar jednom imala, iako je znala da on nije za nju i da će patiti, ali nije mogla da odoli i kaže „ne“. Folk zvezda kaže da će se mnoge pronaći u njenoj pesmi.

Meni se dopala ideja da naslov albuma bude „Poziv“ jer smo u isto vreme počeli kampanju za CD i koncert na Ušću, tako da je to jedan vid metafore. Reč je o čistoj ženskoj emotivnoj priči i muškarcu kome jedna žena nije mogla da odoli. Svakoj od nas se to bar jednom desilo, poznajem žene i znam da im se često dogodi da budu s pogrešnim muškarcem, iako znaju da to nije pametno kroz smeh je rekla najveća balkanska zvezda.

Cecin album izlazi 15. juna i njeni fanovi ne mogu da dočekaju da čuju svih deset novih pesama, za koje je Ražnatovićeva rekla da su bržeg ritma i da veruje da će publika biti oduševljena. Folk zvezda se intenzivno priprema za koncert na Ušću, koji će održati na Vidovdan 28. juna, a na spektaklu se očekuje publika ne samo iz Srbije već iz celog regiona.

Poziv

Bio si poziv koji
se ne odbija,
od nesreće je samo
sreća lošija,
kad treba da vratiš je,
a tek si se dočepao nje

izvor: kurir-info.rs

tag: Share